Eteriske oljer med Lena

Oljene kan brukes på huden, internt og aromatisk, mulighetene er mange! Med eteriske oljer har du alltid naturlige, effektive og trygge løsninger for hånden.

Som yoga lærer har jeg over lang tid vært veldig interessert i hvordan eteriske oljer kan støtte meg emosjonelt og etter hvert som jeg har lært mer, også fysiskt. Det er med stort hjerte jeg deler dette videre til deg.

Naturen er full av planter, blomster, røtter og trær. Mange av disse plantene inneholder eteriske oljer, som er en del av naturens eget immunforsvar. Disse oljene kan vi bruke i hverdagen for å støtte kroppen og helsen, både fysisk og emosjonelt.

Eteriske oljer tar oss tilbake til det naturlige, rene og ekte. Enten du ønsker naturlige løsninger på hverdagens utfordringer som søvn, stress, hormonell balanse, energi, mage- og tarmbalanse, eller vil komme i gang med naturlige og effektive løsninger for hjemmet og familien, finnes det oljer for deg.

Oljene kan brukes på huden, internt og aromatisk, mulighetene er mange! Med eteriske oljer har du alltid naturlige, effektive og trygge løsninger for hånden.

Familiepakken er den beste starten for deg som vil komme i gang med eteriske oljer!

«Gave fra jorden»

Å investere i oljene selv kan gi en utrolig glede og påvirke både kropp og sinn. Du kan velge å erstatte konvensjonelle produkter med naturlige løsninger, laget blant annet med eteriske oljer. Du kan bruke det til hud-og kroppspleie, matlaging og drikke. Istedenfor å lete rundt kan du skaffe deg dine naturlige produkter fra dōTERRA®

Hvorfor Familepakken?

Familiepakken er en den beste starten for deg som vil komme i gang med eteriske oljer. Pakken inneholder oljer for blant annet:

  • Søvn og stressmestring
  • Fordøyelse og immunforsvar
  • Spenninger og hverdagsplager
  • Detox og green cleaning

De 9 eteriske oljene er:

Sitron, Vill Appelsin, Frankincense, Lavendel,
Oregano, Rosmarin, Peppermynte, DigestZen, OnGuard

I tillegg til diffuser for å bruke oljene aromatisk, kokosolje
for å smøre oljer på huden og Veggie caps for å ta oljer internt.

Jeg vil anbefale å melde deg på en av våre Introklasser om eteriske oljer for å få en god gjennomgang av alle oljene i familiepakken, eller om du ønsker, booke en individuell time hos meg.

Priser

Prisen på familiepakken bestemmes av dōTERRA og det koster derfor det samme uansett hvor du kjøper den. Totalprisen på 286 EUR inkluderer frakt, moms, toll og medlemskap i dōTERRA.

Når du har medlemskap får tilgang til medlemspriser, 25% av butikkpris og din egen medlemsside hvor du kan handle flere oljer og produkter dersom du ønsker det.

Ingen kjøpeplikt, bare masse fordeler!

Fordelene med din egen oljekonto:

  • Du får 25-30 %  på alle kjøp
  • Du får meg som din personlige olje-veileder
  • Du får tilgang til oljegruppene våre og en oljefamilie som støtter og hjelper, deler kunnskap, tips og erfaringer.

Slik får du familepakken tilsendt.

1. Gå til www.mydoterra.com/lenakralicek
2. Velg Join & Save.
3. Skroll ned og velg Join doTERRA
4. Velg Europe, og deretter Norway.
5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du kun vil være kunde, velg Wellness Advocate dersom du vil ha fremtidig mulighet til å jobbe med doTERRA.
7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord. Sett Brussel som tidssone.
8. Enroller og sponsor ID skal være 7375110. Trykk verify for å se at det er riktig navn (Lena Kralicek).
9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Norway Family Essentials Kit. Du velger dette og går videre til betaling.

Når du har bestilt pakken vil du få tilsendt velkomstmail med informasjon om medlemsgruppen. Pakken sendes til ditt nærmeste postkontor og leveringen tar normalt en ukes tid. Når du har fått pakken i hus kan oljereisen din starte!

Om du har lyst å vite mer før du bestiller er du også velkommen til booke egen privat time hos meg for oljeveiledning, eller delta på en av våre intro kvelder om eteriske oljer.

Priser oljeveiledning:

Privat oljeveiledning 1-3 sammen: Pris 200,-

Om du lurer på noe mer, gjerne ta kontakt.

Lena