Om oss

Lena

Lena Kralicek

Utdanning: Ergoterapeut, rehabiliterende personlig trener, massør, NLP Master practitoner, yogalærer og instruktør i en rekke andre treningsformer.

Fagfelt: Lena har hele sitt liv vært interessert i bevegelse og den gleden fysisk aktivitet kan bidra til i menneskers liv. Hun har et holistisk syn på trening og elsker å inspirere andre til å oppdage gleden med å ha en kropp i balanse. Hun tenker derfor alltid helhetlig i møte med sine kunder, kropp og sinn.

Lena er eier av House of Mindful Movement.

Solveig

Ernæringsterapaut

Utdanning: Fagbrev som Barne og -ungdomsarbeider, Medisin grunnfag, NLP ernæringsterapaut med urteterapi. NLP coach

Fagfelt: Solveig kan hjelpe deg med kostholdsrelaterte plager, vektreduksjon, blodsukkerstabilisering, mage/tarm, muskel og skjelett, atopiker, stress, energi, livstilsykdommer, hormonrelaterte plager.

 

 

 

Veronika

Pilates

Utdanning: Pilatesinstruktør hos pilates Room i Oslo i 2003. Senere har hun fylt på med inspirasjon ved egenstudier og ved å delta på ulike workshops. Foruten å være pilatesinstruktør holder hun også klasser i yoga. Veronika er også utdannet NLP Practitioner.

Veronika skaper givende og effektfulle timer med sitt engasjement og smittende humør.

 

 

 

Vår visjon

«Skape bedre balanse i din hverdag»

House of mindful movement tilbyr trening for kropp og sinn. Ernæringsterapi for mer energi, bedre helse og vektreduksjon. Massasje terapi og veiledning om eteriske oljer.

Vi ønsker å skape en bedre balanse i din hverdag. Gi deg muligheten til å forelske deg i prosessen med å bli den beste versjon av unike deg.

Hos oss får du effektiv trening som gir påfyll av energi og resultater som varer. Du kan velge trening en til en eller i mindre grupper, der det er fokus på mestring og den gode følelsen!

Ernæringsterapi tilbyr vi en til en og i små grupper. Her er det ditt helsemål som er i fokus! Vi gir individuelt tilpasset oppfølging ut i fra dine unike behov. Kostholdskurs i små grupper, der du får grundig innføring i TD-metoden for vektreduksjon og kostholdsrelaterte plager. Varig endring, matglede og gode mentale strategier er nøkkelord i vår ernæringsterapi. 

Vi har kunnskapsrike veiledere i vårt team som er sertifisert innen yoga, pilates, ernæring, rehabiliterende personlig trening og massasjeterapi.  Vi tilbyr tett oppfølging og et vennlig og godt miljø med «den gode følelsen» i fokus!

«Forelsk deg i prosessen, med å bli den beste versjonen av unike deg»

Fordi for oss er det sant at hver og en av oss er unike og at vi alle har våre iboende ressurser til å finne vår vei. Vi tror ikke på kvikk-fix, men på å øve på å nyte reisen mot våre mål og ønsker.

Vi ønsker å hjelpe deg på denne veien!

Shopping Basket