Lena Kralicek - House Of mindful Movement

Lena Kralicek

Jeg er utdannet Ergoterapeut, rehabiliterende personlig trener, massør, NLP Master practitoner, sertifisert oljeveileder, yogalærer og instruktør i en rekke andre treningsformer.

Jeg har hele mitt liv vært interessert i bevegelse og den gleden fysisk aktivitet kan bidra til i menneskers liv. Jeg har et holistisk syn på trening og elsker å inspirere andre til å oppdage gleden med å ha en kropp i balanse og tenker derfor alltid helhetlig i møte med mine kunder, kropp og sinn.

Jeg er eier og driver av House of Mindful Movement.

Kontakt Lena >>

Veronika - House Of mindful Movement

Veronika Kristin Amundsen

Jeg ble utdannet Pilatesinstruktør hos Pilates Room i Oslo i 2003. Senere har jeg fylt på med inspirasjon ved egenstudier og ved å delta på ulike workshops. Foruten å være pilatesinstruktør holder jeg også klasser i yoga. Jeg har i tillegg utdannet i NLP Practitioner.

Jeg elsker å ha timer og brenner for å skape givende og effektfulle timer fylt med treningsglede, engasjement og godt humør.

Kontakt Veronika >>

Solveig - House Of mindful Movement

Solveig Bjørkmo

Jeg har fagbrev som Barne og -ungdomsarbeider, Medisin grunnfag, NLP ernæringsterapeut med urteterapi. NLP coach og sertifisert oljeveilder. Jeg er også under utdanning i massasje terapi.

Jeg har en holistisk tilnærming til ernæringsterapi, coaching og massasje. Jeg ser derfor hele mennesket når jeg hjelper deg med å nå dine helsemål. Jeg kan hjelpe deg med blodsukkerstabilisering, mage/tarm- og enkelte muskel og skjelettplager, atopiker, stress, energi, følelser og tanker i forhold til mat, søtsug, livsstilsykdommer, hormonrelaterte plager og vektreduksjon.

Kontakt Solveig >>

Telefon: 41312364

Lisbeth Haugen

Jeg er sertifisert yogainstruktør innenfor vinyasa yoga (RYT200, Atman Yoga School), yin yoga, yoga nidra og restorative yoga.

Jeg har drevet med yoga siden 2010 og undervist siden 2019.

Jeg formidler yoga på en jordnær og direkte måte og jeg er opptatt av at yogastillingene skal tilpasses din kropp, ikke at kroppen skal tilpasses yogastillingene. Derfor har jeg stort fokus på den enkeltes utvikling og gir gjerne tilbakemeldinger og justeringer.

I timene legger jeg vekt på å få brukt hele kroppen med en god kombinasjon av balanse, styrke og fleksibilitet – både for kropp og sinn.  Jeg liker å kombinere kreative og litt utfordrende sekvenser med fokus på det grunnleggende. Ingen av timene er helt like.  Mitt ønske er at du forlater salen med fornyet energi, avslappet og i balanse.

Kontakt Lisbeth >>
Telefon: 960 40 461

Eldbjørg Fagerjord

Eldbjørg Fagerjord

Jeg er utdannet Personlig trener gjennom AFPT/ Høgskulen i Volda og Kostholdsveileder gjennom AFPT.

Jeg hjelper deg med å skape en sprekere hverdag, en bedre helse og en sterkere kropp med enkel og effektiv trening. Mitt mål er å gi deg så gode opplevelser med fysisk aktivitet at du blir avhengig!

Jeg har selv erfart at et tydelig mål med trening kan gi et nytt liv, og da jeg oppdaga hva kroppen er i stand til å klare når ikke hodet setter begrensninger, fascinerte dette meg såpass at jeg tok PT-utdanning for å få kunnskap for å spre denne treningsgleden.

Med meg som PT får du en som heier på deg, som vil ditt beste og som vil at du skal nå dine mål. Du får en som bryr seg, som tar hensyn til deg og dine eventuelle utfordringer. Du får en som kan trening og som vet hvordan du best skal oppnå det du faktisk ønsker deg.

Kontakt Eldbjørg >>
Telefon: 481 02 814

Reiki Susanne Bjørkmo House of Mindful Movement

Susanne Bjørkmo

Jeg er utdanna faglærer i praktisk estetiske fag med videreutdanning som montessoripedagog. I tillegg er jeg utdanna Reiki Master Teacher og Human Design Coach. Jeg har et helhetlig menneskesyn og tenker at alt og alle på jordkloden henger sammen med hverandre. Hos meg møtes du med likeverd og varme. Jeg skaper et trygt og imøtekommende miljø som hjelper deg i egen selvutvikling-slik at du kan stå støtt i egen kropp og sjel. Jeg er opptatt av å kunne gi flest mulige muligheten til å leve i harmoni med deg selv, og det kan både Reiki og Human Design hjelpe deg med.

Reiki er for alt og alle.

Kontakt Susanne >>

Vår visjon: Skape bedre balanse i din hverdag

House of Mindful Movement tilbyr trening for kropp og sinn. Ernæringsterapi for mer energi, bedre helse og vektreduksjon. Massasje terapi, Coaching, Reiki og veiledning om eteriske oljer.

Hos oss får du effektiv trening som gir påfyll av energi og resultater som varer. Du kan velge trening en til en eller i mindre grupper, der det er fokus på mestring og den gode følelsen!

Ernæringsterapi tilbyr vi en til en og i små grupper. Her er det ditt helsemål som er i fokus! Vi gir individuelt tilpasset oppfølging ut i fra dine unike behov. Varig endring, matglede og gode mentale strategier er nøkkelord i vår ernæringsterapi. 

Vi har kunnskapsrike veiledere i vårt team som er sertifisert innen yoga, pilates, ernæring, rehabiliterende personlig trening, coaching, massasjeterapi og Reiki.

Vi tilbyr tett oppfølging og et vennlig og godt miljø med «den gode følelsen» i fokus!

«Forelsk deg i prosessen, med å bli den beste versjonen av unike deg»

Fordi for oss er det sant at hver og en av oss er unike og at vi alle har våre iboende ressurser til å finne vår vei. Vi tror ikke på kvikk-fix, men på å øve på å nyte reisen mot våre mål og ønsker.

Vi ønsker å hjelpe deg på denne veien!