Reiki

Reiki hjelper til med å balansere nervesystemet, slippe blokkeringer og stagnasjon, lindre stress og smerte, samtidig som den gir en følelse av trygghet, mykhet og ro.

Filosofien bak reiki er å ta ansvar for seg selv. Ordet reiki kan oversettes med universell livskraft, en høyfrekvent energi som finnes i oss og rundt oss.

Reiki jobber på flere plan, delvis gjennom den fysiske berøringen, og delvis gjennom kroppens subtile energisystem. Det er en harmoniserende energi som fremmer helse og balanse på alle plan, og på den måten hjelper kroppens egne helingsprosess. Reiki møter oss der vi er og fremmer vår personlige vekst. Energien går dit vi trenger den mest og jobber med våre største ubalanser på rotårsak.

En behandlingsform basert på urgammel tempelkunnskap, gjenoppdaget og satt i system av Mikao Usui fra Japan (1865-1926).

Reiki understøtter alle tradisjonelle og alternative behandlingsformer.

«Å ta i bruk denne legende energien er kjent som en av de enkleste og mest effektive metoder som finnes for å oppnå maksimal helse»

– Mette Karoliussen i læreboken «Sykepleie, tradisjon og forandring»

Reiki + Lett Massasje

En dyptgående og jordene behandling som letter spenninger og øker flyten gjennom kroppen. Hvilende på en behandlingsbenk får du ta i mot en blanding av Thai Yoga Massasje, Reiki Massasje og Reiki.

Reiki katalyserer kroppens selvlegende system og bidrar til velbehag og helse i både kropp og sjel.

Behandlingen utføres liggende på en behandlingsbenk, fullt påkledd. Jeg jobber intuitivt og lar din kropp bestemme hva den har behov for.»

Priser Reiki

Priser pr 01.08.23

30 min behandling: 700,-

45 min behandling: 850,-

60 min behandling: 950,-

Priser Reiki + Lett massasje

45 min behandling: 950,-

60 min behandling: 1050,-

Oljeveiledning

Oljeveiledning 1:1 eller i gruppe 2-3 stk: 200,-

Susanne Bjørkmo

Jeg er utdanna faglærer i praktisk estetiske fag med videreutdanning som montessoripedagog. I tillegg er jeg utdanna Reiki Master Teacher og Human Design Coach. Jeg har et helhetlig menneskesyn og tenker at alt og alle på jordkloden henger sammen med hverandre. Hos meg møtes du med likeverd og varme. Jeg skaper et trygt og imøtekommende miljø som hjelper deg i egen selvutvikling-slik at du kan stå støtt i egen kropp og sjel. Jeg er opptatt av å kunne gi flest mulige muligheten til å leve i harmoni med deg selv, og det kan både Reiki og Human Design hjelpe deg med.

 

Reiki er for alt og alle.

Kontakt

Telefon: 924 19832
Epost: susanne.bjoerkmo@gmail.com