Reiki

Reiki hjelper til med å balansere nervesystemet, slippe blokkeringer og stagnasjon, lindre stress og smerte, samtidig som den gir en følelse av trygghet, mykhet og ro.

Filosofien bak reiki er å ta ansvar for seg selv. Ordet reiki kan oversettes med universell livskraft, en høyfrekvent energi som finnes i oss og rundt oss.

Reiki jobber på flere plan, delvis gjennom den fysiske berøringen, og delvis gjennom kroppens subtile energisystem. Det er en harmoniserende energi som fremmer helse og balanse på alle plan, og på den måten hjelper kroppens egne helingsprosess. Reiki møter oss der vi er og fremmer vår personlige vekst. Energien går dit vi trenger den mest og jobber med våre største ubalanser på rotårsak.

En behandlingsform basert på urgammel tempelkunnskap, gjenoppdaget og satt i system av Mikao Usui fra Japan (1865-1926).

Reiki understøtter alle tradisjonelle og alternative behandlingsformer.

«Å ta i bruk denne legende energien er kjent som en av de enkleste og mest effektive metoder som finnes for å oppnå maksimal helse»

– Mette Karoliussen i læreboken «Sykepleie, tradisjon og forandring»

Reiki + Lett Massasje

En dyptgående og jordene behandling som letter spenninger og øker flyten gjennom kroppen. Hvilende på en behandlingsbenk får du ta i mot en blanding av Thai Yoga Massasje, Reiki Massasje og Reiki.

Reiki katalyserer kroppens selvlegende system og bidrar til velbehag og helse i både kropp og sjel.

Behandlingen utføres liggende på en behandlingsbenk, fullt påkledd. Jeg jobber intuitivt og lar din kropp bestemme hva den har behov for.»

Priser Reiki

30 min behandling: 550,-

45 min behandling: 700,-

60 min behandling: 850,-

Priser Reiki + Lett massasje

45 min behandling: 800,-

60 min behandling: 900,-

Oljeveiledning

Oljeveiledning 1:1 eller i gruppe 2-3 stk: 200,-

Susanne Bjørkmo

Jeg er utdanna faglærer i praktisk estetiske fag med videreutdanning som montessoripedagog. Det har gitt meg et holistisk syn på menneskene og verden vi lever i. Jeg er utdanna reiki level 2 (Okuden) og jeg er sertifisert oljeveileder. For tiden holder jeg på å utdanne meg innen Human Design.

Gjennom mitt holistiske syn på mennesker, er jeg opptatt av helheten. Det fysiske og psykiske henger sammen og jeg ønsker at alle mennesker skal kunne leve i balanse og harmoni med seg selv. Reiki leger både det fysiske, det åndelige, det følelsesmessige og det mentale.

Reiki er for alt og alle.

Kontakt

Telefon: 924 19832
Epost: susanne.bjoerkmo@gmail.com