Treningsferier

Fra mai 2024 er det mulig å bli med på «God energiferie med House Of Mindful Movement» for en herlig uke med påfyll for både kropp og sinn.

Endelig 🙂

Jeg starter nå opp med treningsreiser igjen for glade damer!

Fra mai 2024 er det mulig å bli med på «God energiferie med House Of Mindful Movement» for en herlig uke med påfyll for både kropp og sinn. Morsom variert trening, alt fra Funkjonell styrke, Yoga, Pilates, Bootcamp, Afrikansk dans, avspenning og pust. 

Inspirerende og motiverende foredrag og ikke minst i et herligs felleskap med masse kos, avslapping, latter, mestring og god energi.

Dette blir faktisk den 10 ene treningsferien jeg er med og arrangerer og har drømt lenge om å komme i gang igjen. Først var det koronaen som satte en naturlig stopper for det, deretter var det faktisk helt privat at jeg ønsket å bruke det jeg hadde av tid uten om jobb som alpintrener, å hjelpe min datter med drømmen om Alpin linje på videregående. Så nå er tiden endelig inne og det at så mange har etterspurt om jeg ikke skulle starte med treningsreiser igjen, har gitt god motivasjon.

Så tusen takk til dere! 🙂

Til sommeren reiser jeg for å sjekke ut noe fine plasser som jeg ønsker å ta dere med til. Jeg ønsker virkelig at «God energiferie» skal kunne gi deg påfyll på så mange plan. Helst vil jeg at du skal føle at det bare å møte opp på flyplassen også slippe å tenke så mye på en helt uke, bare kjenne at ting er tilrettelagt for påfyll av god energi, inspirasjon og herlig motivasjon.

Fra høsten 2023 kan du allerede melde deg på. Men allerede nå kan du skrive deg på venteliste slik at du er av de første som får tilsendt informasjon på mail når alt er klart.

Gleder oss så til dette!

Hilsen Lena og teamet.

Sett deg på venteliste